220608 Rooma osa I

Lähdimme hotellilta tajuttomassa helteessä mäkeä alaspäin. Poikkesimme syömässä panniinit ja virvokkeet ko kuppilassa, minkä oven ulkopuolella oli edelleen Hard Rock Cafen velotaulu. Paikka ei kylläkään ollut moinen.







Siitä edelleen katua alaspäin Espanjalaisille portaille. Kovasti eivät portaat ainakaan vielä sytyttäneet. Ei kukkia. Ei mitään. Johtuuko siitä, että toissaviikolla joku paikallinen kännikalle oli päättänyt ajaa portaat alas autolla?




Eteenpäin jonnekkin aukiolle. Istuskeltiin paikallisten teinipunkkarien kanssa jonkin paikan rappusilla tovi. Taas eteenpäin jonnekkin. Iso marmorinen muistomerkki on tehty jonkin vuoksi. KUUMA, aivot eivät vielä toimi.




Eikös ole mukavaa, kun "Huoranpenikoilla" on oma vaatekauppa :D











Fontana Treviä vilkaisemaan. Ihan hieno, mutta tuossa lämmössä ei jaksanut keskittyä siihenkään kunnolla. Mäkiä ylös hotellille takaisin. Onneksi huoneen ilmastointi oli ollut päällä ja saunamökin etuhuoneen näköinen huoneemme oli viilentynyt. Osku ihmetteli, kuinka VLAN saadaan täällä toimimaan ja samalla ratkaisi ongelman toisellekkin aasianamerikkalaiselle vastaavan ongelman. Poika oli ihan täpinöissään. NYT pitää huilta ja suunnitella viikko kunnolla.