Majoituksemme matkalla

Asuntomme AFFRESCOEnsimmäinen majapaikkamme tulee Firenzessä olemaan mukava pieni studioasunto aivan keskustassa. Asunnossa on yläkerrassa makuutilat ja alakerrassa olohuone, pieni keittiösyvennys, sekä tietenkin kylpyhuone. Avaimet luovutetaan meille viimeistään kello 20.00, joten saa nähdä tuleeko ongelmia, sillä koneemme on perilläkin vasta 22:35. Eiköhän siitä voi sopia? Jos ei, niin sitten täytyy ottaa yhdeksi yöksi halpa hotellihuone.

Siirtyessämme Roomaan, on meillä siellä lähellä pressanlinnaa olevassa hotellissa huone, privaatilla kylppärillä ja terassilla + näköalalla. Se on sitten eri asia mitä he tarkoittavat terassilla ja näköalalla .... ovi auki katutasossa, vai seinässä reikä sisäpihan roskiksille? No sen näemme sitten. Ihmisten antamien arvostelujen mukaan aivan viehättävä paikka.

Kun palaamme takaisin Firenzeen, otimme siellä viimeiseksi majapaikaksemme Piazza della Signorian kulmassa olevasta hotellista huoneen henkilökohtaisella suihkulla. Hmmmm. Koska Italialaisista ei koskaan tiedä, voi tuo suihku tarkoittaa pidétä. Ei ehkä kuitenkaan :D